Over ons

Foto5

Over ons

Wie zijn wij

We Install Solar B.V. is sinds 2020 actief door het gehele land. Achttien gediplomeerde installateurs zetten zich iedere dag in om kwaliteit zonnepanelen en ledverlichting aan te leggen. We Install Solar B.V. is gecertificeerd, waardoor we ook meterkasten mogen vervangen en zegelrecht hebben. Wat dit precies inhoudt? We mogen loodjes afknippen en vervolgens nieuwe loodjes plaatsen. Het voordeel hiervan is dat we niet afhankelijk zijn van andere bedrijven. En u dus ook niet! We ontzorgen u volledig.

Contact

Heeft uw hulp nodig met het installeren van zonnepanelen?

Over ons

Waarom We Install Solar B.V. voor uw zonnepanelen of ledverlichting?

We Install Solar B.V. behoort tot één van de meest bekwame installatiebedrijven van Nederland, gespecialiseerd in zonnepanelen en ledverlichting. Of u nou een landbouworganisatie hebt, een MKB of particulier bent, wij helpen u aan zonnepanelen en ledverlichting. Bij We Install Solar B.V. bent u verzekerd van:

  • Korte en directe lijnen in de communicatie;
  • Klantvriendelijkheid;
  • Laagdrempelig, persoonlijk en aandacht;
  • Het nakomen van onze beloftes;
  • Gemotiveerde installateurs.
Foto1
Borne

Over ons

Daarom kiest u voor We Install Solar B.V.

  • Professionele installateurs: onze installateurs zijn dagelijks op pad en hebben jaren ervaring met het aanleggen van zonnepanelen en ledverlichting. Ze beschikken daarnaast allemaal over VCA (vol) diploma.
  • Gratis vrijblijvend advies: we komen graag gratis bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en zullen u voorzien van advies, passend bij uw situatie.
  • Snelheid en aandacht voor de klant: het is ons doel dat u tevreden bent met de zonnepanelen of ledverlichting. Daarvoor zetten wij alles op alles.

Over ons

Neem contact met ons op

Wilt u graag dat wij zonnepanelen of ledverlichting aanleggen? We zijn te bereiken per e-mail: info@weinstalsolar.nl. U kunt ons ook altijd bellen op het telefoonnummer: 06-20550325. Wij helpen u graag verder bij het maken van de beste keuze.

 

Hands of professional technician or engineer installing solar panels