LED verlichting

Diensten

Ledverlichting

Ziet u op tegen het aanleggen van nieuwe ledverlichting? Geen probleem, wij van We Install Solar B.V. helpen u hier graag bij. We houden rekening met de verschillende beperkingen en voorwaarden bij het aanleggen van ledverlichting. Bijvoorbeeld: in de keuken mogen de stopcontacten niet onder de 105 centimeter worden gemonteerd. Wij zijn overal van op de hoogte! Vanwege onze kennis en jarenlange ervaring weten wij precies hoe we in iedere gewenste ruimte de juiste ledverlichting kunnen aanleggen. Van keuken en badkamer tot aan de tuin. Het is voor ons geen enkel probleem!

Wilt u graag het aanleggen van zonnepanelen of tuinverlichting uit handen geven? Voor een professionele aanpak bent u bij We Install Solar B.V. aan het juiste adres. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een snelle en vakkundige service. We komen na wat we beloven en staan altijd in nauw contact met u zodat we zeker weten dat u het gewenste resultaat krijgt. Onze jarenlange ervaring staat tegenover korte lijntjes.

Diensten

Hoe werkt het?

Wanneer u kiest voor We Install Solar B.V. als uw gespecialiseerde installateur van zonnepanelen en ledverlichting, komen we graag bij u langs om de situatie waar te nemen. Het is voor ons mogelijk om binnen 72 uur langs te komen. Wij snappen dat als u de keuze hebt gemaakt, u niet lang meer wilt wachten.

Contact

Neem contact met ons op

Wilt u graag gebruikmaken van één van onze diensten of bent u nog op zoek naar wat extra informatie? Wij staan vuur u klaar! Via het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Of neem contact met ons op via de telefoon 06-20550325 of per e-mail
Info@weinstalsolar.nl

Vragen? Neem contact met ons op